Uw kantoor verlicht

Is de verlichting op kantoor aan vervanging toe? Wil u graag verduurzamen? Gunt u uw werknemers een fijn thuiskantoor? Ieder kantoor is anders, ieder bedrijf heeft andere wensen. Maar goed licht is op iedere werkplek van belang.

"Goed licht
is op iedere
werkplek
van belang."

Human Centric Lighting

Om ervoor te zorgen dat uw werknemers allert blijven past u Human Centric lighting toe. Human Centric Lighting (biodynamische verlichting), is verlichting die volledig afgestemd is op het bioritme van de mens. Human Centric Lighting simuleert het natuurlijke daglicht gedurende de hele dag – van de blauwe ochtenhemel tot de warme gloed die wij kennen van zonsondergang.

Ons lichaam en brein reageert op licht. Bij warmer licht krijgen wij een huiselijker gevoel, bij kouder licht worden wij allert. In een kantoor omgeving is het dus verstandig om wat kouder (4000K) licht toe te passen.

Denk na over licht

Door architecten wordt veel gesproken over meubilair, welke kleur, welk materiaal, maar ergonomisch te weinig over de juiste werk verlichting! Verlichting is belangrijk voor een goede workflow.

Niet alleen het type armatuur, de verblinding, lichtoutput maar ook de kleurtemperatuur zijn van belang bij het creëeren van de juiste werkverlichting.

 

Alle armaturen van Semo Lighting zijn met zorg uitgekozen en voldoen aan hoge eisen. Is de verlichting op uw kantoor of werkplek aan vervanging toe? Neem dan contact op! Wij bekijken graag, onder het genot van een kop koffie, wat wij voor u kunnen betekenen.