Wie zijn wij?

Over Semo Lighting

Semo is vertaald vanuit het Esperanto. Semo staat voor zaden en voor groei. Zaden zijn het begin van een nieuw leven en gedijen goed in  een schoon milieu. Semo Lighting staat voor: moderne, comfortabele, visuele lichtoplossingen in iedere omgeving, met respect voor het milieu.

Alle productfamilies van Semo Lighting hebben de naam van een gewas. Dit om de link naar het bewustzijn van het milieu en onze omgeving te verstevigen.

De oplossing voor al uw verlichtingswensen

Semo Lighting biedt oplossingen voor alle mogelijke verlichtingswensen. Of de oplossing nu architectonisch, technisch, industrieel, design of praktisch moet zijn, wij hebben het. Mocht een specifieke oplossing nodig zijn die niet met onze standaard producten te realiseren is, dan kunnen we altijd een maatwerk-oplossing aandragen.

Wij passen de meest moderne ideeën van licht toe door het gebruik van LED technologie, armaturen en lichtregeltechniek. Hierdoor ontstaat er een optimale situatie in de samenwerking met (licht-)architecten, ontwikkelaars, ontwerpers, en opdrachtgevers.

Wij gaan graag samen met u aan de slag om in eigen huis uw verlichtingsmaterialen samen te stellen en te bouwen. Daarmee realiseren wij samen mooie projecten.

0
Nieuwe producten
0
Tevreden klanten
Semo Lighting

Wij hebben vele jaren ervaring en zijn gedreven door een sterke, innovatieve kracht. Hierdoor blijven we onze producten en processen ontwikkelen om hoogwaardige en toonaangevende oplossingen te kunnen bieden. Daarbij voelen we een groot verantwoordelijkheidsgevoel tegenover onze klanten. Onze makkelijk benaderbare en betrouwbare werkwijze wordt gekenmerkt door openheid en begrip.

Voor de architect

Hoe kan licht de architectuur versterken? Welke techniek past hier het beste bij? Semo Lighting heeft daar de antwoorden op. Wij creëren voor u de perfecte lichtoplossing.

Als ontwerpelement is licht onmisbaar in de architectuur. De juiste verlichting creëert in combinatie met oppervlakken, structuren en materialen de gewenste sfeer en maakt zo ruimtes zichtbaar en tastbaar. Tegelijkertijd moet licht zich zo flexibel mogelijk kunnen aanpassen en integreren met de architectuur.

Voor de installateur

Door onze jarenlange ervaring en projectkennis zijn we op de hoogte van de processen in de praktijk van elektriciens. Voor ons staat persoonlijke uitwisseling op nummer één. Geen twee gevallen zijn hetzelfde en daarom bieden we alleen oplossingen die echt bij u passen.

Wij garanderen een snelle en ongecompliceerde logistiek. Onze samenwerking met diverse partners in de elektrotechnische markt heeft een lange traditie. De installateur kan terugvallen op ons brede assortiment lichtoplossingen en bijbehorende producten.

Voor bedrijven

Zakelijke klanten waarderen drie belangrijke eigenschappen: service, besparing en toegevoegde waarde voor klanten en werknemers. Semo Lighting garandeert dat wij de energiekosten voor verlichting in alle commerciële sectoren kunnen verlagen. Dit door middel van energiezuinige verlichting en technische optimalisatie. Of het nu gaat om retail, handel, industrie of de hotelindustrie. “Meer licht voor minder geld” is één van de beloften van Semo Lighting.